Aanbevolen: Spy camera
 mini beveiligingscamera met microfoon  thumbnail

mini beveiligingscamera met microfoon

Published Apr 08, 22
5 min read

Draadloze beveiligingscamera's - Ook 's nachts Full HD-beeld.

Opmerking: Als u de best mogelijke audio- en videokwaliteit wilt bieden, kunnen we het aantal video's in één keer verminderen als u weinig bandbreedte of apparaatgeheugen hebt - beveiligingscamera wifi bluetooth. Neem deel aan uw vergadering. Selecteer in de besturingselementen voor de vergadering de optie Uw weergave wijzigen . Sommige opties zijn mogelijk niet beschikbaar, afhankelijk van de grootte van de vergadering.

Als u toegang wilt krijgen tot deze en andere toekomstige functies, schakelt u over naar de Teams openbare preview - beveiligingscamera wifi bluetooth. Als u geen openbare preview gebruikt, selecteert u Meer opties in de besturingselementen voor de vergadering om deze opties te vinden. Kies een van de volgende weergaveopties: Galerie (standaardweergave) Galerie De standaardweergave wanneer u aan een vergadering deel wilt nemen, wordt weergegeven met maximaal negen andere personen tegelijk op uw scherm.

Voor personen die hun video niet hebben ingeschakeld, Teams in plaats daarvan hun profielfoto (of hun initialen als ze er nog geen hebben toegevoegd). Grote galerie Bekijk de video's van maximaal 49 andere personen tegelijk. Deze optie is beschikbaar wanneer ten minste tien personen hun camera's hebben ingeschakeld. Opmerking: Als niemand video deelt, kan de grote galerie niet worden geselecteerd in het menu.

In de weergave Grote galerie worden navigatiebesturingselementen< > onder aan de galerie weergegeven wanneer er meer dan 49 deelnemers zijn. Gebruik deze navigatiebesturingselementen om meer deelnemers te bekijken of te betrekken. Modus Samenwerken Geeft u het gevoel dat u zich met iedereen in de vergadering in dezelfde gedeelde ruimte bevindt.

Als u een organisator of presentator van een vergadering bent, kunt u kiezen uit een groot aantal scènes. Als u de scène wilt wijzigen, klikt u op de naam van de scène in de linkeronderhoek van het scherm. Kies onder Een scène kiezen de juiste scène en selecteer Toepassen. De scène wordt gewijzigd voor iedereen die de modus Samen gebruikt.

2x2 (alleen web) Als u de webversie Teams (Edge- of Chrome-browser), ziet u maximaal vier videostreams tegelijk. Neem deel Teams vergadering en vraag uw deelnemers hun camera's in te stellen om een raster van 2x2 met vier video's tegelijk weer te geven. Opmerking: 2x2 video op Teams voor web (Edge en Chrome) is beschikbaar als onderdeel van het openbare preview-programma en kan verdere wijzigingen ondergaan voordat deze openbaar worden uitgebracht.

Dit is de weergave die u wilt gebruiken wanneer u de inhoud van de presentatie wilt laten opvallen zonder dat de video-feeds van andere personen worden weergegeven. Opmerking: U moet de nieuwe vergaderervaring inschakelen om Grote galerie, modus Samenwerken en Focus te gebruiken. Neem deel aan uw vergadering. Selecteer in de besturingselementen voor de vergadering de optie Uw weergave wijzigen en kies Focus. beveiligingscamera wifi bluetooth.

software beveiligingscamera

Als u toegang wilt krijgen tot deze en andere toekomstige functies, schakelt u over naar de Teams openbare preview. Als u geen openbare preview gebruikt, selecteert u Meer opties in de besturingselementen voor de vergadering om deze opties te vinden (beveiligingscamera wifi bluetooth). De video van iemand vastmaken Als u de video van iemand aan uw weergave wilt vastmaken, ongeacht wie er aan het woord is, selecteert u Meer opties in hun videofeed (naast hun naam) en kiest u Vastmaken (beveiligingscamera binnen).

Beveiligingscamera kopen bij Sitcon

Address: Bosstraat 39B - 3680 Maaseik
Phone: +32 (0) 89-680474
Email: support@sitcon.nl
Beveiligingscamera

Hierdoor wordt uw video vastgemaakt voor uw eigen weergave, anderen zien u niet vastgemaakt (beveiligingscamera wifi bluetooth). Als u niet meer wilt worden vastgemaakt, selecteert u Meer opties > Voor mij losmaken. Een video aanbevelen Het spotlighten van een video is net als er een vastzetten voor iedereen in de vergadering. Als u een organisator of presentator bent, kunt u de video van iedereen (met inbegrip van uw eigen video) kiezen als de belangrijkste video die wordt weergeven.Als u uw eigen video wilt bekijken, selecteert u eerst Deelnemers tonen. Klik vervolgens onder Deelnemers met de rechtermuisknop op uw naam en selecteer Spotlight. U kunt ook de video van anderen op deze manier bekijken (beveiligingscamera wifi bluetooth). Zie Iemands video in een vergadering Teams voor meer informatie. Uw eigen video verbergen Als u uw eigen video wilt verbergen, selecteert u Meer opties in uw videofeed (naast uw naam) en kiest u Verbergen voor mij.

Als u niet meer wilt worden verborgen, selecteert u Meer opties > Voor mij verbergen. Het kader van een video wijzigen In Teams worden sommige video's bijgesneden om ze beter op het scherm te passen (beveiligingscamera wifi bluetooth). Als u een andere weergave van een bepaalde video wilt, bijvoorbeeld als iemand uit de video is bijgesneden of als er slechts een deel van het gezicht wordt weergegeven, selecteert u Meer opties in de videofeed en selecteert u Passend om de hele video weer te geven.

Wanneer u deelneemt aan een Teams-vergadering of belt via de mobiele app, kunt u uw video-ervaring (en de video die u met anderen deelt) op verschillende manieren aanpassen. Zet uw video aan of uit. Vóór een vergadering Als u uw video vóór een vergadering wilt inschakelen, selecteert u Video inschakelen net voordat u deelneemt.Ga op elk moment tijdens de vergadering naar de bedieningselementen voor de vergadering en tik op Video inschakelen . Vervaag uw achtergrond U kunt uw achtergrond voor of tijdens een vergadering vervagen als u niet wilt dat anderen kunnen zien wat er zich achter u bevindt (beveiligingscamera wifi bluetooth). U wordt duidelijk en helder weergegeven terwijl alles op de achtergrond subtiel is weggewerkt.Zie voor meer informatie over het wijzigen van de achtergrond het artikel De achtergrond wijzigen voor een Teams-vergadering. Uw weergave wijzigen Pas aan hoe u de video van anderen ziet tijdens een Teams vergadering (beveiligingscamera wifi bluetooth). In een grote vergadering wilt u bijvoorbeeld mogelijk zo veel mogelijk videofeeds tegelijk zien. In de volgende voorbeelden wordt de standaardgalerieweergave op verschillende apparaten weergegeven.

sony beveiligingscamera buiten

Welke u ook kiest, knijp in of uit om in of uit te zoomen en de weergave aan te passen. Galerie De standaardweergave wanneer u deelneemt aan een vergadering. Wanneer er meer dan zeven anderen aanwezig zijn (acht als u een tablet gebruikt), beschikt Teams over de personen die hun video hebben ingeschakeld en degenen die het meest spreken.

Als u een telefoon gebruikt, kunt u maximaal acht aanbevolen video's van deelnemers en 15 extra personen zien om door te bladeren onder aan het scherm. Als u een tablet gebruikt, kunt u maximaal negen aanbevolen video's van deelnemers en 20 extra personen zien om door te bladeren onder aan het scherm.

Latest Posts

Techniekers Rookkoepls

Published Aug 01, 23
10 min read

Draadloze Alarmsystemen Met Camera

Published Jul 13, 23
6 min read